Welkom bij de nieuwe Apple Watch family ! Zo luiden wij het nieuwe vlaggenschip model van de Smartwatch serie. De Event staat normaal gesproken in het thema van onder andere het aankondigen van de nieuwe Apple iPhone, maar was deze keer uitgesteld. Iedereen vraagt zich nu af wat er aan de hand is? Komt er dit jaar wel een andere iPhone uit ? Of ligt het anders ? Wie weet, we zullen het ongetwijfeld melden zodra er meer informatie over is. 

 
Apple Watch Serie 6 4G variant
 
De 4G variant van de serie 6 watch komt nog niet in Nederland uit en zal hoogst waarschijnlijk later of in het verloop van het jaar ook verkocht gaan worden in Nederland. Vaak zijn wij Nederlanders er pas later bij als er een nieuw Apple product op de markt komt. Zo is Duitsland wel vaak een van de eerste landen waar het als eerst verkocht zal gaan worden. 
 
Technische hoogstandjes
 
De meest aansprakende hoogstandjes is onder andere de mogelijkheid om je wijzerplaat te wijzigen naar eigen smaak, met meer dan duizenden mogelijkheden. Zo kun je je watch aanpassen voor elk geschikt moment of kun je deze geheel naar eigen smaak personaliseren. 
vrijdag 18th september By

Leave your reply

Your email address will not be published.