Het jaar 2020, maand september word de nieuwe Apple iPhone device onthult en aangekondigd. De geruchten gaan dat het om de Apple iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max zal gaan. De software variant zal ook een nieuwe upgrade krijgen en heet iOS 14. Koopjemobiel.nl heeft op een rijtje gezet wat u ervan kan verwachten.

Op welke iPhone’s gaat iOS 14 draaien ?

Apple laat iOS 14 op bijna alle iPhone devices werken. Helaas zullen de Apple iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5 en lagere iPhone varianten niet de mogelijkheid hebben om te upgraden naar iOS 14. Wij raden het ook ten zeerste af om de laagste iPhone devices te upgraden. In het verleden is vaak gebleken dat dit een negatief effect heeft op de oudere iPhone modellen. Zo kon het bijvoorbeeld zijn dat de batterij opeens heel erg snel leeg is. 
Op de afbeelding hiernaast is er een mooi overzicht met welke Apple iPhone modellen geschikt zijn voor Apple iOS 14.
Modellen:
Apple iPHone SE (2020)
Apple iPhone SE 
Apple iPhone 6S en iPhone 6S Plus
Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus
Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus
Apple iPhone XR, iPhone X, iPhone XS en iPhone XS Max
Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Efficiënter werken met iOS 14

Apple probeert bij elke update het gebruik en uiterlijk te vernieuwen en te vergemakkelijken. Uit de publicaties te zien is dat deze keer ook weer aardig gelukt. 
 
Face-Time 
 
Tijdens het face-timen kon je oorspronkelijk verder met elkaar praten, maar werd je camera gepauzeerd. Bij iOS 14 kun je elkaar door blijven zien, terwijl je op je iPhone bezig bent met iets anders. 
 
Inkomende oproep
 
Op dit moment als er een inkomende oproep binnenkomt op je iPhone, dan krijg je deze melding over het gehele scherm te zien en moet je opnemen of wegdrukken om je iPhone verder te kunnen bedienen. Dit is in iOS 14 opgelost en krijg je een balkje boven in je scherm te zien als er een inkomende oproep binnen komt. Super handig voor als je ergens druk mee bezig bent op je iPhone. Dit noemen wij nou handig. 
 
Widgets zoals een Android toestel? 
 
Bij Samsung is het bekend dat je widgets kunt aanmaken en deze gemakkelijk kunt plaatsen op je homepage waar je maar wilt. Bij Apple iPhone ging dit altijd anders. Vanaf iOS 14 is het mogelijk om widgets op je homepage te plaatsen, wel geheel in app-pictogram style. Een toffe verbetering vinden wij van Koopjemobiel.nl 
woensdag 14th oktober By

Leave your reply

Your email address will not be published.