Twee weken geleden verscheen watchOS 6.2, waarmee het voor het eerst mogelijk werd om in-app aankopen te doen op de Apple Watch. Voorheen lukte dit alleen via de bijbehorende iPhone-app. Maar sinds in watchOS 6 de Apple Watch een eigen App Store heeft probeert Apple er meer uit te halen. Toch bracht watchOS 6.2 ook ongewenste effecten met zich mee: FaceTime op de Apple Watch werkte niet meer goed. De nu verschenen update watchOS 6.2.1 moet dat oplossen.
Apple bracht eerder al iOS 13.4.1 uit om precies dezelfde bug op te lossen met oudere iOS- en OS X-versies. Daarbij lukte het niet om audio- en videogesprekken te voeren via FaceTime als de andere persoon een oudere softwareversie had. Op de Apple Watch gaat het alleen om audiogesprekken, omdat videogesprekken daarmee niet mogelijk zijn.
woensdag 14th oktober By

Leave your reply

Your email address will not be published.