Onderdelen Tekort zorgt voor Vertraging Samsung Galaxy S21 FE

Het is heel goed mogelijk dat de nieuwe Samsung Galaxy S21 FE doormiddel van een tekort aan onderdelen een vertraging gaat oplopen of zelfs wordt gecanceld. De Samsung Galaxy S21 FE is een van de Smartphones waar naar uit wordt gekeken. De mobiele telefoon gaat naar alle waarschijnlijk iets goedkoper worden als de Samsung Galaxy S21 maar met behoud van de belangrijke functies.

De Samsung Galaxy Fan Edities zijn een groot succes

De Samsung Galaxy S20 FE is uitgekomen in 2020 en is een hit geworden voor de Koreaanse fabrikant Samsung. Het is dan ook logisch dat Samsung een Fan editie maakt voor de S21 Serie smartphones. Het was de planning dat de GSM ergens in de zomer uit zou komen. Maar nu lijkt het tekort aan onderdelen ook voor Samsung een probleem te worden.  Naast telefonie hebben ook veel elektronicafabrikanten problemen met de onderdelen en kunnen ze niet altijd aan de vraag voldoen. Zo is het bijvoorbeeld nog steeds erg lastig om een PlayStation 5 of Xbox Series X te kopen en is het zelfs zo dat de productie van bepaalde Elektrische Auto’s volledig stil ligt. De oorzaak van al deze problemen ligt bij het  tekort aan onderdelen. Sinds de corona/covid-19 crisis is de vraag naar elektrische apparaten toegenomen waardoor er een tekort is gekomen aan chips om aan alle vraag te kunnen voldoen.

Komt er van Uitstel een Afstel?

Als we lekker Chun op Twitter moeten gaan geloven is de Samsung Galaxy S21 FE voor minimaal een volledige maand uitgesteld. Lekker Chun verwacht dan ook dat de smartphone helaas, niet voor september in de winkels ligt. Maar bij dit nieuwtje blijft het niet. Volgens Chun kan het ook maar zo zijn dat als de situatie erger wordt, deze fantastische mobiele telefoon helemaal gecanceld kan worden. De reden voor de vertraging is volgens hem de batterij, halfgeleiders en hogere prijzen.

 

De prijs van de Samsung Galaxy S21 FE is nog onbekend maar volgens de geruchten ligt deze omgerekend tussen de 516 en 590 euro.

 

Bron: WANT & Lekker Chun

 

 

dinsdag 15th juni By

Leave your reply

Your email address will not be published.