Koopjemobiel Nieuwste Geruchten Omtrent Samsung Galaxy S22 serie smartphones

Nieuwste Geruchten Omtrent Samsung Galaxy S22

Als we de nieuwste geruchten omtrent Samsung Galaxy S22 mogen geloven dan lost Samsung een minpunt van de Galaxy S21-serie op met de release van de Galaxy S22- Smartphone serie. Geruchtenmakers laten weten dat de achterkant van de nieuwe Galaxy S22 modellen van plastic gemaakt worden, in plaats van glas. Dat klinkt een beetje goedkoop, maar dit zou nog wel eens positief kunnen zijn voor Samsung en de consument. Aangezien glas er gevoelig en breekbaar is zou met een “goedkoop” plastic achterkantje de S22 weleens een stuk minder snel kapot kunnen gaan wat natuurlijk erg positief is de consument.

De Samsung S21 Serie Plastic achterkant.

Bij de Samsung Galaxy S21 serie heeft alleen de goedkoopste, normale S21 een plastic achterkant. Als we de nieuwste gerucht omtrent Samsung Galaxy S22 mogen geloven ziet het er dus naar uit dat alleen de S22 Ultra een glazen achterkant gaat krijgen en de S22 en de S22 plus een plastic achterkant. Dat kan goed nieuws zijn: plastic is goedkoper voor Samsung en krast minder snel voor de consument (Als je dit gaat vergelijken met glas). Daarnaast ziet hoogwaardig plastic er nu ook zeer goed uit. En  Een win-win dus.

 

Samsung Galaxy S22 Schermformaat

Dan hebben zijn er voor de verwachtte S22 serie GSM nog een aantal andere nieuwtjes gelekt. Zo lijken de nieuwste geruchten de grootte van de aankomende S22 serie te gaan verklappen.  De standaard Galaxy S22 wordt waarschijnlijk 6,06 inch. Het scherm van de Plus is met 6,55 inch iets groter. In beide gevallen is het zo dat de schermen iets kleiner zijn ten opzichte van de S21 (6,2 inch) en S21 Plus (6,7 inch). De Samsung Galaxy S22 Ultra krijgt naar verluidt een scherm van 6,81 inch. Dat is hetzelfde formaat als op de S21 Ultra.

 

Releasedatum Samsung Galaxy S22-serie

Er is nog niets concreet bekend over de releasedatum, als we een gok moeten gaan doen ligt de releasedatum mogelijk ergens vroeg in 2022. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de bekende wereldwijde chiptekorten die er op dit moment heerst.

 

Bron: WANT

woensdag 16th juni By

Leave your reply

Your email address will not be published.