Koopjemobiel Samsung Galaxy S21 Serie Aankomende Update

Samsung Galaxy S21 Aankomende Update

Achter de schermen wordt er op dit moment druk gewerkt aan de nieuwe Samsung Galaxy S22 Smartphone serie Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de energie en liefde van de fabrikant Samsung stopt bij de Samsung S21 serie. De S21 is verkrijgbaar sinds Januari 2021 maar met de aankomende updates laat Samsung wel zien dat de toestellen nog steeds relevant zijn.

Zoals het er nu naar uit zien doen Samsung zijn best om de S21 smartphone serie relevant te houden tot in ieder geval de release van de eerder aangekondigde Samsung Galaxy S22 serie.

 

Verwachtte Relevantie van de Samsung Galaxy S21 de komende periode

Als we de geruchten mogen geloven zullen er op korte termijn een aantal nieuwe kleuren beschikbaar zijn. Deze nieuwe kleuren zullen naar verluidt beschikbaar komen zodra de fabrikant Samsung haar nieuwe nieuwe modellen de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Samsung Galaxy Z Flip 3 heeft gelanceerd. De geruchten die de ronde gaan zijn dat de toestellen hiervoor genoemd zullen worden gelanceerd op het nieuwe en jaarlijks terugkomende Unpacked evenement van Samsung dat als we de renders van de 2 boven genoemde bekijken zeer waarschijnlijk op 11 augustus plaats vinden. Met welke kleuren Samsung de S21 Serie een boost wil gaan geven zullen we dus naar alle waarschijnlijkheid gaan horen op 11 augustus.

Tot slot is er enkele dagen terug wederom een gerucht geweest over de Samsung Galaxy s21 FE versie. ( FE betekend hier Fan Editie ). Als we de geruchten mogen geloven zal ook van de S21 weer een Fan Editie smartphone komen om de successen en het bestaan van de Samsung Galaxy S21 serie te vieren met de fans of een ieder ander die het toestel zou willen! Lees via deze LINK een voorgaand nieuws bericht over de wereldwijde chip te korten en hoe dit de lancering Galaxy S21 FE zou kunnen vertragen.

Voor de laatste nieuwtjes kun je de blog van Koopjemobiel in de gaten houden!

 

Bronnen:

SamMobile
WANT

donderdag 8th juli By

Leave your reply

Your email address will not be published.