Laatste Nieuws en Geruchten omtrent de Apple iPhone 13 Serie

Als we Max Weinbach mogen geloven dat de geruchten via EverythingApplePro E A P naar buiten heeft gebracht, zal er bij de Apple iPhone 13 serie een upgrade komen voor het draadloos opladen. Het ziet er naar uit dat Apple de spoel zal vergroten waardoor de iPhone 13 serie batterijen zich beter kunnen gaan weren tegen warmte en zal de batterij dus minder snel warm kan worden maar ook meer warmte kan hebben alvorens deze bijvoorbeeld bol kan gaan staan.

Dat laatste is iets wat we bij Koopjemobiel veel voorbij zien komen en Apple lijkt hiermee een veelvoudig probleem te gaan aanpakken. Daarnaast zal doormiddel van de bovenstaande update de batterij ook sneller opladen en lijkt dat gerucht dus werkelijkheid te worden. Het is qua zichtbaarheid een kleine update maar een hele grote en fraaie update als je gaat kijken welke voordelen hiermee gespaard zijn.

 

Mogelijke Verbeteringen van de Apple iPhone 13 Serie

In de wandel gangen omtrent Apple gaat er al langer een gerucht rond dat gaat over de mogelijkheid van het opladen van andere apparaten. Het is een technologie dat Samsung al een periode in gebruik heeft en de grotere spoel die wordt verwacht voor de nieuwe iPhone 13 Serie zal het gebruik van deze technologie mogelijk moeten maken. Mochten deze geruchten kloppen zou het er dus op neer komen dat je straks doormiddel van iPhone 13 smartphone je Apple Airpods of andere mobiele telefoons zou kunnen opladen via de achterzijde van je iPhone 13 serie.

Zoals het er naar uit ziet gaat Apple dus gebruik van de zelfde soort technologie als dat wat Samsung doet. De grotere spoel zal ook het opladen makkelijker gaan maken aangezien er door de grotere spoel meer ruimte zal zijn en dus de draadloze oplader op meer oppervlak kan worden gelegd om het laadproces te activeren. Zoals algemeen bekend is het huidige systeem vrij precies en moet de oplader op een bepaalde plek worden geplaatst op de smartphone om het draadloze opladen echt te activeren.

 

Bekijk hieronder de video van EverythingApplePro en oordeelt u zelf!

 

Om ons geheugen weer op te frissen hieronder nog een aantal eerder gelekte geruchten omtrent de iPhone 13

 

Een iPhone zonder poorten?

Het gerucht dat Apple werkt aan een iPhone zonder aansluitingen is er een die al jaren de rondte gaat, het is een gerucht die waar veel mensen, inclusief wij zelf erg sceptisch over zijn geweest. Echter is een update geweest die veel mensen heeft doen laten twijfelen, Apple introduceerde MagSafe, een nieuwe manier van draadloos opladen, maar ook bij MagSafe zit je telefoon gewoon vast aan een kabel. Het is wel een zeer fraaie accessoires, en oogt een stuk luxer en stijlvoller als de opladers zoals we deze kennen. Zal Apple met de introductie van MagSafe de mensen vast voor willen bereiden op een iPhone zonder bijvoorbeeld de Lightning-Aansluiting? We zullen het allemaal in de toekomst gaan zien!

 

Gaat bij de iPhone 13 Serie Touch ID terugkeren?

Er wordt eigenlijk al ver voor de komst van Covid-19 gesproken over een terugkeer van de Touch ID. Apple is gestopt met de vingerafdrukscan sinds de lancering van de iPhone X serie in 2017, met de komst van de nieuwe beveiligingstechnologie van de FACE ID. Op een uitzondering na de iPhone SE 2020 van vorig jaar Heeft Apple geen gebruik meer gemaakt van de Touch ID bij nieuwe iPhone modellen.

Het is een gerucht dat nu weer begint op te laaien omdat er vrijwel overal een mondkapjes plicht is, door de mondkapjes verplichting is de Face ID eigenlijk geheel nutteloos. Om deze reden zou het goed kunnen dat Apple gaat besluiten om een TOUCH ID in het scherm te gaan verwerken zoals concurrent Samsung dat al heeft bij een aantal toestellen. Op dit moment maken we natuurlijk veelvuldig gebruik van de code om onze iPhone smartphones te ontgrendelen maar de Touch ID functie zou wel echt fantastisch zijn voor een makkelijke en snelle ontgrendeling zonder altijd maar de code weer in te moeten vullen.

 

Gaat het 120hz scherm eindelijk komen?

Aangezien we met de Apple iPhone 12 een her ontworpen design hebben gehad is het niet aannemelijk dat er qua design veel zal veranderen. Dit geld ook voor het beeldscherm van de iPhone 13. Het scherm van de iPhone 12 en 12 Mini waren al aanzienlijk beter als die van de iPhone 11 van een jaar eerder. Maar helaas koos Apple voor een 60Hz scherm, en als we kijken naar de exclusiviteit die Apple wil uitstralen is dit natuurlijk wel een tegenvaller.

Display Supply Chain Consultants CEO Ross Young liet via Twitter al weten dat we in 2021 voorzien worden van een 120Hz schermen bij de iPhone 13-serie. Een andere betrouwbare bron,  Ming-Chi Kuo, bevestigd dit gerucht, daarnaast bracht ook de website The Elec bracht hetzelfde nieuws naar buiten. The Elec staat bekend als een betrouwbare bron als het om Samsung gaat en dat bedrijf produceert al jaren de OLED-beeldschermen van de Apple iPhone series.

 

Voor het laatste nieuws blijf je op de hoogte via de nieuws tab van Koopjemobiel!

 

Bronnen:

WANT

The Elec

EverythingApplePro E A P

Leave your reply

Your email address will not be published.