render watch 5 samsung galaxy

Render Concept Samsung Galaxy Watch 5

De Samsung Galaxy Watch 4 is nog niet gelanceerd maar de geruchten molen draait al voor de vervolg versie van de Watch 4. Onlangs verschenen op de Zuid-Koreaanse website mee.co.kr een serie foto die kunnen verklappen hoe het design van de in 2022 verwachtte Samsung Galaxy Watch 5 er uit zal gaan zien. Ondanks dat het nog wachten is op de release van de Samsung Galaxy Watch 4 zit de producent uit Korea niet stil en Samsung ondertussen al bezig met de vervolg Watch in de Samsung Galaxy Watch serie. De render concept van de Samsung Galaxy Watch 5 komen wel als een verassing maar het is wel duidelijk het design team van Samsung niet stilzitten en we dus al het een en ander kunnen delen over de vervolg serie.

 

Vernieuwend Design voor Samsung Galaxy Watch 5

Als we de gelekte foto’s mogen geloven krijgt de Samsung Galaxy watch 5 een fris en vernieuwend design. Er zijn nog zeker vergelijkingen met de huidige Galaxy Watch serie maar en zijn zeker een aantal unieke veranderingen doorgevoerd. De gepresenteerde foto’s laten de Watch 5 met een plat scherm en een fraaie ronde horloge kast zien. Hij loopt van de zijkanten iets naar binnen waardoor het design van de Galaxy watch 5 uniek en zeer fraaie look heeft.

 

Zoals gewend bij de smartwatches zullen er ook bij de Samsung Galaxy Watch 5 een aantal sensoren aan de onderkant van de horlogekast worden geplaatst die naar het vermoeden, die je gezondheid en slaap goed kunnen tracken, denk hier bijvoorbeeld aan een wandeling, joggen, de sportschool of een andere sport. De Galaxy Watch 5 zal dormiddel van de sensoren alle activiteiten perfect kunnen polsen!

 

Een brede en siliconen horlogeband voor de Watch 5

Op basis van de render foto’s kunnen we er vanuit gaan dat de Watch 5 met een siliconen en vrij brede horlogeband zal komen. Het horlogebandje komt wat dat betreft dus wel overeen met de Galaxy Watch 4. Als we de foto’s mogen geloven zullen er bij de Watch 5 een aantal trendy kleuren beschikbaar zijn, Op de afbeeldingen zijn de volgende kleuren afgebeeld, Een paarse, groene, Bruine en licht Roze variant. Of dit alle kleuren zijn en of dit de beschikbare kleuren zullen zijn is nog even afwachten.

 

Wear OS & One UI Watch User interface

Net als bij de Samsung Galaxy Watch 4 zal de Samsung Galaxy Watch 5 draaien op Wear OS van Google en daaroverheen gaat de One UI Watch user interface overheen geplaatst worden voor optimaal user experience. De combinatie van OS Wear & One UI Watch is gepresenteerd tijdens het MWC 2021 event. De Galaxy Watch 4 zal de eerste Smartwatch worden die deze combinatie in gebruik gaat nemen en na de lancering hiervan zal er meer duidelijk worden over de experience en kwaliteit ervan.

 

Het Besturingssysteem Wear OS x Tizen van Google moet als we de geruchten kunnen geloven een volstrekt nieuwe gebruikservaring moeten geven. Er zal een diepe integratie zijn tussen je Smartphone en Smartwatch en de widgets op je smartphone zullen direct worden weergeven op je smartwatch. Daarnaast werkt de koppeling beide kanten op, als je druk bent en tijdelijk oproepen op je smartwatch blokkeert zal ook je smartphone oproepen blokkeren. Als we de geruchten kunnen geloven kun je via de Google Play Store nu ook direct apps en widgets downloaden op je Smartphone en daarbij op je smartwatch, deze apps moeten wel compatible zijn met smartwatches. De Galaxy Watch 4 en daarmee naar alle waarschijnlijkheid ook de Samsung Galaxy Watch 5 zullen compatible zijn met apps als Google Maps en Google Messages.

 

Design Galaxy Watch 4 

Er is helaas naast de gelekte foto’s nog weinig bekend over het verdere design van de Galaxy Watch 5 en over bijvoorbeeld de formaten van de armbanden. Wel kunnen al iets meer vertellen over de geruchten die de rondte gaan over de beschikbare modellen van de Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic. De verwachtingen zijn dat de Galaxy Watch 4 wordt uitgebracht in 2 formaten, een 41mm en 45mm model. Naar verwachting zal er voor Galaxy Watch 4 Classic 3 formaten hebben, namelijk de 42mm, 44mm en 46mm. Er zal dus voor iedere pols een geschikt model beschikbaar zijn.

 

Er gaan geruchten dat de horlogekast in verschillen materialen beschikbaar zijn, namelijk RVS & Titanium, of dit de werkelijkheid is zullen we nog even moeten afwachten. Uit eerder gelekte informatie lijkt er een naast het 5ATm certificaat ook een nieuw certificaat aanwezig, het MIL-STD 810G certificaat, dit houd in dat het Smartwatch horloge water- en stofdicht zal moeten zijn en ook tegen een stootje kan. De horloge kast van de Watch 4 kent naar alle waarschijnlijkheid de volgende kleuren, Zwart, Zilver of Rosé Goud, voor ieder wat wils wat dat betreft.

 

Bij de Samsung Galaxy Watch 4 wordt net als bij de Samsung Galaxy S21 Serie verwacht dat er meer duidelijk wordt tijdens het Unpacked 2021 Event van Samsung dat naar alle waarschijnlijkheid plaats zal vinden op 11 Augusts. Voor de Samsung Galaxy Watch 5 hopen net als voor de S22 Serie Smartphones meer informatie te krijgen tijdens het Unpacked 2022 event van Samsung. Wanneer het laatst genoemde event plaats zal vinden is nog even afwachten, hier is nog geen data of informatie voor beschikbaar.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Koopjemobiel!

 

 

Bronnen:

mee.co.kr

LetsGoDigital

 

maandag 12th juli By

Leave your reply

Your email address will not be published.