Apple iPhone 12 serie MagSafe Battery Pack

Apple lanceert MagSafe Battery Pack via de Official Online Apple Store

De MagSafe battery pack is compatible met de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini & iPhone 12 Pro Max. De MagSafe Battery Pack is een kleine en compacte externe accu die je doormiddel van een ingebouwde magneet achterop je iPhone 12 Serie kunt klikken. De Battery Pack fraai afgewerkte rechthoekige accu met mooie rondingen, in tegenstelling tot eerdere soort gelijke lanceringen is het geen dik hoesje die je om je smartphone klikt, maar gewoon een compacte accu die je rechtstreeks op je smartphone kunt klikken.

 

De smartphones van de iPhone 12 Serie hebben een magnetische aansluiting achterop het toestel ook wel genaamd MagSafe, door deze magnetische aansluiting kunnen draadloze opladers makkelijk worden aangesloten en zullen ze naar de juiste plaats worden getrokken. Naast de MagSafe Battery Pack zijn er meerdere MagSafe accessoires die je op je smartphone kunt klikken. Zoals bij bijvoorbeeld het volgende MagSafe compatible hoesje voor de iPhone 12 / iPhone 12 Pro.

 

Nadat je de MagSafe Battery Pack van Apple vast heb geklikt aan je iPhone 12 Serie telefoon wordt de interne batterij van je iPhone standaard tot 90% opgeladen, dit om de levensduur van de accu te vergroten. Apple heeft wel besloten gebruikers de keuze te geven om de iPhone ook tot 100% op te kunnen laden doormiddel. Dit laatste raden wij van Koopjemobiel wel af aangezien de levensduur van een accu aanzienlijk kan worden vergroot door niet langer te laden als noodzakelijk. De MagSafe Battery Pack laad draadloos op met een vermogen van 5W, aanzienlijk minder als bekabeld, maar je bent wel vrij te gaan en staan waar je wil.

 

MagSafe Battery Pack Opladen

De Apple MagSafe Battery Pack moet natuurlijk wel opgeladen worden, dit kan door middel van de Lightning accu poort, met een Adapter en oplaad kabel kun je dus gemakkelijk de battery pack los van je iPhone opladen. Maar dat is niet alles. het is zelfs mogelijk om zowel je iPhone als battery pack tegelijkertijd op te laden! Klik je battery pack eenvoudig aan je iPhone en leg je Battery Pack aan een lader. Nu gaat de battery pack opladen en geeft maarliefst 15W stroom door aan je iPhone zodat beide in een mum van tijd zijn vol geladen. De Accu capaciteit van de Apple MagSafe Battery Pack is maarliefst 1460 mAh dit is ongeveer twee derde van de capaciteit van een Apple iPhone 12 mini en ongeveer de helft van de accu capaciteit van een Apple iPhone 12.

 

Op dit moment is de MagSafe Battery Pack enkel in het wit verkrijgbaar en zullen ze worden uitgeleverd tussen 22 en 26 Juli.

 

Bron:

RTL Nieuws

 

Leave your reply

Your email address will not be published.