Koopjemobiel Apple verwacht grote verkoop iPhone 13

Apple Verwacht Grote Verkoop iPhone 13

Apple verwacht dit jaar een behoorlijke stijging in de verkoop van de aankomende iPhone 13, deze wordt verwacht in het najaar. Bloomberg heeft gemeld dat er maar liefst 90 miljoen toestellen zijn besteld door Apple, dit zijn er meer als de 75 miljoen van de afgelopen jaren. Als we kijken naar de voorgaande jaren zal de introductie van Apple voor de iPhone 13 serie smartphones plaats vinden rond september. De iPhone 12 serie was de eerste iPhone van Apple met 5G toegang mogelijkheden die uiteindelijk afgelopen oktober geïntroduceerd, een maand later als gewoonlijk maar dit had alles te maken met de toen al bestaande toeleveringsproblemen van bepaalde onderdelen. Zoals alom bekend heerst er nog steeds een chip te kort waar Koopjemobiel over heeft geschreven in verband met de vertraging van de Samsung Galaxy S21 FE.

 

De Apple iPhone 13 serie zal een aantal kenmerkende updates krijgen als we de geruchten mogen geloven. Een nieuw cameraeiland, met een frisse nieuwe look als een van de meest zichtbare features, daarnaast gaan er ook de geruchten dat het scherm eindelijk 120hz gaat worden en zou Touch ID weleens terug kunnen komen. De Face ID functie die Apple introduceerde heeft fantastisch gewerkt, maar door de corona pandemie en de mondkapjes plicht hier en daar vervalt de functionaliteit volledig. Dit is een kleine greep uit de vele geruchten die er rond gaan, neem een kijken op de volgende pagina waar Koopjemobiel uitgebreid in is gegaan op de laatste geruchten omtrent de Apple iPhone 13 serie.

 

Updates Apple Pay

Bloomberg heeft daarnaast gemeld dat Apple bezig zou zijn met een nieuwe functie voor Apple Pay. In samenwerking met de bank Goldman Sachs zou er gewerkt worden aan een Afbetaling mogelijkheid binnen Apple Pay. Goldman Sachs werkt in de Verenigde Staten als samen met Apple aan de Apple Card-Creditcard, en heeft deze met succes gelanceerd in Amerika. Het is nog even afwachten of en wanneer deze Apple Credit Cards naar Europa en Nederland komen.

 

Apple heeft met Apple Pay al een succesvolle betaaldienst die naast de credit cards van Goldman Sachs ook met andere betaalpassen kunnen worden gekoppeld om diensten en apps aan te schaffen via de Apple Store. Als we de geruchten mogen geloven gaat de afbetaling dienst van Apple, Apple Pay Later gaan heten. De lening die klanten aangaan worden aangegaan en verzorgd door Goldman Sachs, waarmee de al goede samenwerking nog sterker en groter gaat worden.

 

Met de Apple Pay Later dienst zou Apple de gebruikers een mogelijkheid geven om aankopen binnen twee maanden af te lossen zonder daarvoor extra rente te rekenen. Mocht de aflossing langer op zich laten wachten zal dat ook mogelijk zijn maar wordt er wel een rente in rekening gebracht. De Apple Pay Later bij zowel Fysieke als webwinkels gebruikt kunnen worden. Met deze service gaat Apple een serieuze concurrent worden voor bedrijven die een soort gelijke dienst aanbieden, je zou hierbij kunnen denken aan bedrijven als Klarna, Paypal & Afterpay.

 

donderdag 15th juli By

Leave your reply

Your email address will not be published.