Galaxy Unpacked 2021 event Samsung

Samsung Unpacked Event 2021 vindt plaats op 11 Augustus

Samsung heeft de geruchten bevestigd, het Samsung Unpacked 2021 Event gaat plaats vinden op 11 Augustus. Voor de echte liefhebbers van Samsung is dit het Event van het het jaar. Wat kunnen we gaan verwachten op 11 augustus? Allereerst gaan er geruchten dat er meer nieuws komt over de uitgebrachte geruchten omtrent de updates voor de Samsung Galaxy s21 serie en de vertraging van de Samsung Galaxy S21 FE en wellicht de verwachtte lanceer datum.

 

Producten die we verwachtten gepresenteerd te worden tijden het unpacked 2021 event

De Samsung Galaxy Z Serie:

Zeker niet de minste, we wachten al enige tijd met smart naar meer informatie van Samsung omtrent de presentatie van de nieuwe Z serie telefoons. We verwachten dat de Tech gigant uit Zuid-Korea de presenatie van de Galaxy Z Fold 3 & Z Flip 3 gaat doen. De nieuwste toestellen uit de opvouwbare smartphones van Samsung.

De Samsung Galaxy S21 FE:

We verwachtten ook dat Samsung meer bekend maakt over de Galaxy S21 FE van de S21 Serie. Zoals inmiddels bekend is het toestel getroffen door het onderdelen tekort wat de smartphone markt al een tijdje teistert. Je leest HIER meer over de geruchten en het onderdelen tekort waardoor de Galaxy S21 FE in eerste instantie is vertraagd. Verwacht is dat dit een van de goedkopere modellen gaat worden van de S21 vlaggenschip serie.

 

De Galaxy Watch 4 en de Watch 4 Classic:

Naast de telefoons werkt Samsung natuurlijk ook aan haar andere producten en gadgets, in dit geval gaat het om de Galaxy Watch Serie. We verwachtten de presentatie van de Samsung Galaxy Watch 4 Serie met 2 nieuwe smartwatches. De Galaxy Watch 4 is met haar sportievere design een echte eyecatcher terwijl de Galaxy Watch 4 Classic wat meer op het classic design dat heel goed samengaat met eigenlijk alle gelegenheden. De de 2 smartwatch modellen verwachtten we 3 band uitvoeringen, namelijk een 42MM, 44MM & een 46MM variant.

De Galaxy Buds 2:

Ook verwachten we dat tijden de presentatie de nieuwe Galaxy Buds aanbod gaan komen. Het gaat in de geval om de Galaxy Buds 2 van Samsung.

Aanmelden voor het Samsung Unpacked Event 2021!

Samsung heeft op haar website een aanmeldingsformulier gedeeld waar je je kan aanmelden voor het unpacked 2021 event. Het event vindt dus plaats op 11 Augustus en is live te volgen op Youtube. Het unpacked event start om 16:00 Nederlandse tijd en zal naar verwachting via het official Samsung Youtube Channel gestreamd worden.

 

Tot die tijd blijf je op de hoogte van de laatste geruchten omtrent het unpacked 2021 event via onze Nieuws Pagina.

 

 

Bronnen:

Samsung

WANT

 

Gebruikte foto is eigendom van Samsung

donderdag 22nd juli By

Leave your reply

Your email address will not be published.