Geen antwoord op je vraag?

Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om erachter te komen hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact op met ons via email, telefoon of kom langs in de winkel!

Algemene vragen

U heeft 30 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen en vervolgens 14 dagen om het artikel daadwerkelijk terug te sturen, mits deze in staat zijn zoals geleverd.
Wij hebben scherpe inkoop kanalen en kunnen doormiddel van Partij aankopen scherpere prijzen afdingen.
Voor het verlengen of vernieuwen van je abonnement met smartphone, kun je het beste bij ons in de winkel langskomen.
Jazeker ! voor elke Koopjemobiel klant hebben wij in geval van nood of als je niet onbereikbaar kunt zijn tijdelijk een leen toestel ter beschikking. Geheel kosteloos ! Buitengewoon bereikbaar blijven zijn is een must !
Nee, het verzenden van artikelen en producten is geheel gratis en op kosten van Koopjemobiel.

Garantie & Betalen

Maak een afspraak of kom langs bij ons in de winkel aan de Nieuwstraat 44 te Hengelo
Op alle producten van Koopjemobiel zit garantie. Wij hanteren buitengewone garantie voorwaarden zodat jij het uiterste uit onze producten kunt halen. Voor een garantie aanvraag dien je ons garantie aanvraag formulier in te vullen en deze volgens de voorwaardes aan te vragen. Dan bekijken onze buitengewone specialisten hoe zij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.
Vandaag besteld voor 16:00 is Vandaag verstuurd ! De exacte levertijd ligt tussen de 1 en 5 dagen. Helaas kan dit soms afwijken. Als dat het geval is, zullen wij binnen no-time contact met u opnemen.
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een aantal betaal mogelijkheden. Hieronder onze betaal methodes: Webshop - iDeal - Credit Card - Paypal - Klarna Gespreid Betalen - Klarna Achteraf betalen - Apple Pay - Sofort Banking - Bancontact - KBC & CBC - Bankoverdracht - Giropay
Het online bestellen is tegenwoordig niet meer weg te denken en wij begrijpen daarom ook dat het vertrouwen gecertificeerd aanwezig moet zijn. Daarom is het dragen van een webshop keurmerk ontzettend belangrijk. Koopjemobiel is gecertificeerd en gekeurd met als keurmerk TrustedShops. De grootste web giganten zoals bijvoorbeeld T-Mobile & Shopify dragen en voeren ook het TrustedShops keurmerk. Veilig en vertrouwd online shoppen is een must !
Koopjemobiel verkoopt alle producten en diensten onder de 21% BTW regeling, bedrijven kunnen de btw terugvorderen en factuur op bedrijfsnaam krijgen. Marge regeling is enkel van toepassing als dit vermeld word bij het product. Bij deze regeling is er sprake van 0% BTW. Bedrijven kunnen over marge producten geen btw terugvorderen.