Garantie & Reparatie

Als je mobiel kapotgaat is dat erg vervelend. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer kunt genieten van je smartphone helpen we graag tijdens het reparatieproces. Koopjemobiel.nl is dan ook jouw eerste aanspreekpunt voor garantie en reparatie.

Reparatie onder (wettelijke) garantie

Op alle producten van Koopjemobiel.nl is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat een product moet functioneren zoals je er van mag verwachten. Als blijkt dat dit niet het geval is, kan je dit bij ons laten controleren en het product ter reparatie aanbieden. Als het defect onder de wettelijke garantie valt, worden er hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie heb je recht op fabrieksgarantie. Onder fabrieksgarantie vallen defecten die je zelf niet kan voorkomen, zoals softwareproblemen of productiefouten.

Fabrieksgarantie per fabrikant

Per fabrikant en situatie is de reparatieprocedure anders. Om te kijken wat voor jou van toepassing is, kan je het IMEI-nummer van je mobiel invoeren. Mocht je mobiel het niet meer doen of is je beeldscherm defect, dan is dat geen probleem ! Neem dan gerust contact met onze klantenservice op en zij zullen je direct voorzien van het imei/serie nummer.

Imei nummer of serie nummer zoeken?

Via onderstaande stappen- en of opties kun jij zelf direct erachter komen wat je imeinummer- en of serienummer is.

 

  • Op de doos van je mobiel
  • Op de factuur van Koopjemobiel.nl
  • Op de achterkant van je mobiel
  • Op de simkaart houder in je mobiel
  • Op de mobiel via instellingen, algemeen, informatie- en of imei/serie
  • Toets *#06# in op je mobiel bij de applicatie telefoon