Selecteer jouw Toestel:

De beste kwaliteit onderdelen.

Op al onze reparaties en onderdelen die wij vervangen aan je telefoon, krijg je 12 maanden garantie. We gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Deze zijn gegarandeerd houdbaar tot het einde van de levensduur van je toestel.

12 maanden garantie op je reparatie

Op al onze reparaties krijg je 12 maanden garantie tenzij anders vermeld. Wij staan achter onze onderdelen en reparaties !

Het niet inschakelen van een elektronisch apparaat kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het moederbord of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en alleen vervangen wat nodig is.
Veel touchscreens werken niet als het apparaat het slachtoffer is geworden van een zware val of als het apparaat eerder is 'gerepareerd' en er geen origineel scherm is gebruikt bij de vervanging. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met 6 maanden garantie.
Ik heb mijn telefoon door het toilet gespoeld Dat was een beetje raar, nietwaar? Sommigen geloven dat als je het apparaat in een zak rijst stopt, al uw problemen worden opgelost. Maar dit is niet waar en soms is de schade al aangericht.
Als we jouw apparaat niet kunnen repareren, nemen we contact met je op om de opties te bespreken. Wij staan altijd voor je klaar ! Zo ook als je een leen toestel nodig bent. Dit doen wij geheel kosteloos voor onze klanten.

Afbeeldingen