koopjemobiel-tekst-banner

Koopjemobiel Buitengewoon Bereikbaar

Ben je opzoek naar een nieuw toestel, of een Refurbished toestel, Accessoires, Hoesje, Screenprotectie of een nieuwe Oplader? Bekijk het assortiment van Koopjemobiel.nl voor alle producten!

Iphonelatenreparerenbijkoopjemobiel

Unique Selling Points Koopjemobiel

Met zeer scherp geprijsde inkoopkanalen en nauwe samenwerkingen met verschillende partijen kunnen wij ontzettend goede prijzen hanteren en zullen we met de meeste producten een van de goedkopere partijen zijn! Of het nu aankomt op een reparatie, aanschaf van een telefoon of een accessoires, u bent bij ons aan het juiste adres.
Met onze Unieke breng en haal service zijn zowel u als wij niet langer afhankelijk van een derde partij die de online of fysiek in de winkel bestelde artikelen moet gaan leveren waardoor in sommige gevallen u bestelling een vertraging oploopt.
Om ons te kunnen onderscheiden van andere telecom winkels hebben we besloten om een tak in te richten waar u terecht kunt voor PC & Laptop, Energie en Alles in 1 Thuis. Zo heeft u "een" onderdak voor de meest voorkomende behoefte vandaag de dag. Waarom 3 of 4 verschillende partijen in armen nemen als het ook bij 1 partij kan?
Sinds 10 December 2020 is Koopjemobiel een PostNL Pakket service punt en kunt u bij Koopjemobiel terecht voor het ophalen, laten bezorgen of voor aangemelde pakketjes versturen!
Bij Koopjemobiel kunt u een uitstekende service verwachtten aangezien dit bij ons zeer hoog in het vaandel staat, er is Koffie, Thee, Cappuccino en warme chocolade melk aanwezig. Koopjemobiel is een partij dat luistert naar de vragen en wensen van onze klant en zullen er alles aan doen om aan deze, en enkel deze wensen te voldoen zodat er een prettige ervaring is! We hopen deze prettige ervaring te bereiken door altijd klaar te staan voor onze klanten, te adviseren en begeleiden waar nodig, ook na een reparatie of aankoop!
Shoplogo - koopjemobiel - telefoonreparatie Twente en omstreken
shutterstock_271948178

Telefoon laten Repareren?

Wat de Schade ook is, wij staan voor je klaar!

Je telefoon is zo’n beetje je belangrijkste bezit. Alles zit in dat kleine toestel die jouw connectie is met de rest van de wereld: alle sociale media, je agenda, e-mails, veel vertrouwelijke informatie, foto’s, je bankzaken en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Koopjemobiel repareert honderden toestellen en apparaten per maand. Jouw telefoon is bij ons in veilige handen. Welk merk en type toestel je ook hebt, wij repareren het. Met de juiste tools en expertise maken we jouw telefoon snel weer als nieuw. Veilig en in een handomdraai.

Buitengewoon bereikbaar.

Meest Voorkomen Reparaties

Koopjemobiel video screenshot

Bekijk hier ons nieuwe Logo!

0:35

Laatste Nieuws

Meest gestelde vragen

Telefoon Reparatie

Het niet inschakelen van een elektronisch apparaat kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het moederbord of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en alleen vervangen wat nodig is.
Als we jouw apparaat niet kunnen repareren, nemen we contact met je op om de opties te bespreken. We kunnen tegen betaling een vervangend apparaat aanbieden, of we kunnen het apparaat retourneren.
Veel touchscreens werken niet als het apparaat het slachtoffer is geworden van een zware val of als het apparaat eerder is 'gerepareerd' en er geen origineel scherm is gebruikt bij de vervanging. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met 6 maanden garantie.
Elk apparaat dat onze winkel verlaat, wordt geleverd met een minimale verzekeringsdekking van € 500, dus je kunt er zeker van zijn dat in het ergste geval niet zonder geld komt te zitten. We raden ook aan de post te verzekeren tegen de waarde van jouw telefoon wanneer je deze opstuurt voor reparatie.
Sommigen geloven dat als je het apparaat in een zak rijst stopt, al uw problemen worden opgelost. Maar dit is niet waar en soms is de schade al aangericht.
Ja zeker kan dat. Ook in de Corona tijden is onze winkel geopend voor het brengen / afhalen van Mobiele telefoons voor reparatie!

Algemene Vragen

Ja zeker, Artikelen kunt u binnen 30 dagen retourneren, mits deze in de staat zijn zoals ze zijn geleverd.
Wij hebben scherpe inkoop kanalen en kunnen doormiddel van Partij aankopen scherpere prijzen afdingen.
Ja zeker kan dat,Voor het verlengen of vernieuwen van je abonnement met smartphone, kun je wel het beste bij ons in de winkel langskomen zodat we u het beste kunnen bijstaan en adviseren.
Op alle producten van Koopjemobiel zit garantie. Wij hanteren buitengewone garantie voorwaarden zodat jij het uiterste uit onze producten kunt halen. Voor een garantie aanvraag dien je ons garantie aanvraag formulier in te vullen en deze volgens de voorwaardes aan te vragen. Dan bekijken onze buitengewone specialisten hoe zij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.
Vandaag besteld voor 16:00 is Vandaag verstuurd ! De exacte levertijd ligt tussen de 1 en 5 dagen. Helaas kan dit soms afwijken. Als dat het geval is, zullen wij binnen no-time contact met u opnemen.
Koopjemobiel verkoopt alle producten en diensten onder de 21% BTW regeling, bedrijven kunnen de btw terugvorderen en factuur op bedrijfsnaam krijgen. Marge regeling is enkel van toepassing als dit vermeld word bij het product. Bij deze regeling is er sprake van 0% BTW. Bedrijven kunnen over marge producten geen btw terugvorderen.