Schermreparatie

De meerderheid van de huidige mobiele apparaten hebben een scherm van glas. Hoewel dit stevig en solide materiaal is, is het toch vaak gevoelig voor krassen en barsten. Bij een val op een hard oppervlakte, valt je scherm vaak kapot.

Bij Koopjemobiel vervangen we het hele scherm door een origineel scherm van jouw merk telefoon. Je toestel is weer als nieuw en functioneert weer als nieuw.

Je kunt voor een goedkope oplossing kiezen en een merkloos scherm willen plaatsen. Maar dit soort reparaties doen wij niet. Voor de korte duur zal het misschien werken, maar al snel zul je merken dat je problemen krijgt met je touchscreen. De meeste apparaten matchen tegenwoordig al niet eens meer met replica onderdelen. Je toestel zal dan niet eens meer functioneren. Begin er dus niet aan en berokken geen schade aan je dure toestel. Ga altijd voor veilig en goed.

Aan de lopende band repareren we kapotte telefoonschermen. Om te zorgen dat je altijd aanspraak kunt houden op garantie, gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Dit doen we snel en vakkundig.

We gebruiken alleen originele merk onderdelen

Onze reparaties en vervangende onderdelen gaan net zo lang mee als de telefoon. Bij onze reparaties gebruiken we alleen originele onderdelen. Al onze reparaties worden geleverd met 12 maanden garantie.

12 maanden garantie op je reparatie

Bij al onze reparaties krijg je 12 maanden garantie, tenzij anders vermeld. Als de reparatie van het apparaat mislukt, zullen we dit kosteloos voor jou repareren. We geven je een gratis verzendlabel om het terug te sturen of je kan hem afhalen op onze locatie in Hengelo.

Het niet inschakelen van een elektronisch apparaat kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het moederbord of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en alleen vervangen wat nodig is.
Veel touchscreens werken niet als het apparaat het slachtoffer is geworden van een zware val of als het apparaat eerder is 'gerepareerd' en er geen origineel scherm is gebruikt bij de vervanging. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met 6 maanden garantie.
Dat was een beetje raar, nietwaar? Sommigen geloven dat als u het apparaat in een zak rijst stopt, al uw problemen worden opgelost. Maar dit is niet waar en soms is de schade al aangericht.
Ja zeker, je kan op onze website gelijk een afspraak maken of even bellen!

Gallery